صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: بیاید به سوی کمال رو ادامه بدیم  (دفعات بازدید: 248 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
ilya
مدیران سایت
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 24

« : 21 فروردين 1389,ساعت 14:25:57 »

دوباره سلام
اول اینکه خواستم تولد سایتتون رو تبریک بگم. انگار بعد از دو سال یه اتفاقایی داره می افته
گفتتم حالا که قراره دوباره اینجا فعال بشه حیفه این بخش خالی بمونه
مطمئنا هممون تو این مدت از عمرمون توصیه اخلاقی زیاد شنیدیم. خوبه بیایم اینجا و همدیگه رو مستفیض کنیم .بلکه از قِبَل دعا ی همدیگه به جایی برسیم
خارج شده است
ilya
مدیران سایت
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #1 : 21 فروردين 1389,ساعت 14:34:51 »

این هم برای مقدمه :

به نقل از يكي از اساتيد اخلاق : خداوند انسان و به يك راه (نميشه )دعوت نمي كند : اگر گفتي كه نتوانم برو بنشين كه نتواني / اگر گفتي كه بتواني قدم در نه كه بتواني !

خداوند كه راستگوترين راستگويان است بعد از يازده قسم تاكيد مي كند : قد افلح من زكي ها و قد خاب من دسا ها !ژس مي شود تلاش كنيد
خارج شده است
admin
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 245

« پاسخ #2 : 21 فروردين 1389,ساعت 14:39:01 »

علیکم السلام
ممنون دوست گرامی
اتفاقا خوبه که این بخش ادامه پیدا کنه منتها با مشارکت دوستان
 از مطلب دقیقی هم که گذاشتید سپاسگزارم . به نکته خیلی مهمی اشاره کردید. خیلی وقتها وعده های الهی رو جدی نمیگیریم . ولی واقعا شدنیه مهم خواستنه
من هم برای شروع یه مطلب میزارم :
در جایی خواندم  :

پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند : دنيا بر اهل آخرت حرام است و آخرت بر اهل دنيا حرام است و هر دو بر اهل الله حرام است!

در توضيحش هم اومده : هر كس در مسائل بدن سير مي كنه اهل دنياست و هر كسكه در مسائل نفس سير مي كند اهل آخرت است و هر كس كه در مسائل قلب سير كنداهل الله است
« آخرين ويرايش: 21 فروردين 1389,ساعت 14:41:11 توسط admin » خارج شده است

خدا بال و پر پروازشان داد                   ولی مردم درون خود خزیدیند
 خدا هفت آسمان باز را ساخت                ولی مردم قفس را آفریدند
سید مرتضی
مدیران سایت
کاربر فعال
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 129

« پاسخ #3 : 22 فروردين 1389,ساعت 11:55:15 »

یه استاد عارفی داریم، امسال حج واجب رفته بود، ازش سوغاتی خواستیم، گفت وقتی داشته در مطاف طواف خانه خدا رو به جا میاورده جامعه کبیره می خوه یه دفعه میان دعا این جمله بر زبانش میاد که «یا حبیب قلوب الصادقین»! می گفت سال ها بود که دنبال جواب این سوال میگشت که چطور میشه عاشق خدا شد طوری که بشی مصداق مومنانی که می خوابند به یاد خدا هستند، ایستادند به یادشند و...
وقتی بر میگرده می بینه هیچ جای دیگه همین تعبیری درباره دوستی با خدا نداریم.
میدونی یعنی چی؟ یعنی اگه مبنای تمام کارهات ر بذاری روی راستی و صداقت اونوقته که مهر خدا به دلت میفته! حالا فکر کن ببین چطوری. انجاش دیگه با خودت، بد نیست یه کم فکر کنیم روی این جمله که چطور میشه با صادق بودن عاشق خدا شد؟!
خارج شده است

اللهم انی اسئلک قتلاً فی سبیلک تحت رأیت نبیک مع اولیائک
ilya
مدیران سایت
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 22 فروردين 1389,ساعت 13:02:52 »

واقعا به چه نکته مهمی اشاره کردید. اصلا خوبه بحث رو رو  همین صداقت پیش ببریم . چون تو روایات اومده که سرچشمه همه گناهان دروغه.
چند نفر موافقن که بیایم رو مسئله دروغ و راستگویی کار کنیم ؟

خارج شده است
سید مرتضی
مدیران سایت
کاربر فعال
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 22 فروردين 1389,ساعت 15:12:26 »

من که موافقم، اتفاقاً از وقتی استادم این حرف رو زده دارم سعی میکنم کمتر دروغ بگم به همین خاطر هم یه عنایاتی شده بهم که تا حالا نشده بود.
خارج شده است

admin
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 22 فروردين 1389,ساعت 15:35:02 »

من هم موافقم
خارج شده است

ilya
مدیران سایت
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : 22 فروردين 1389,ساعت 15:51:24 »

خب من فکر می کنم برای شروع چهل حدیث امام بد نباشه . یک بخشیش مربوط میشه به دروغ
این هم لینکش : http://www.ghadeer.org/books/665/vaadeh24.htm#link217
خوبه که بریم مطالعه کنیم و بعد بیایم درموردش صحبت کنیم
خارج شده است
سید مرتضی
مدیران سایت
کاربر فعال
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : 22 فروردين 1389,ساعت 15:56:53 »

میدونی به نظرم آدم اگه دروغ نگه و راست بگه خیلی از گناهای دیگه رو هم نمیتونه بکنه، یعنی اگر مبنا بر پایه راستی و صداقت باشه، مثلاً وقتی میای غیبت کنی، فکر میکنی اگه اینی که میخوام درباره اش غیبت کنم ازم پرسید خوب حالا پشت سرم حرف زدی فلا جا یا نه! نمتونی بگی نه چون مبنای خودت رو بر راستی گذاشتی.
خارج شده است

admin
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #9 : 22 فروردين 1389,ساعت 22:34:18 »

درسته. تفکر به عاقبت هر کاری می تونه جلو خیلی از خطاها رو بگیره. ولی مسئله ایجاست که خیلی کار ها رو بدون فکر انجام میدیم. خیلی وقت ها هم فرصتت فکر کردن نداریم . تو یه موقعیت گیر می کنیم که باید سریع عکس العمل به خرج بدیم به نظر شما راه چاره اینطور وقت ها چیه ؟
خارج شده است

سید مرتضی
مدیران سایت
کاربر فعال
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #10 : 24 فروردين 1389,ساعت 17:59:09 »

دو تا راه وجود داره یکی اینکه آدم خودش مراقب خودش باشه و تمرین کنه هر حرفی که میخواد بزنه ی کم مکث کنه تا بتونه به حرفی که میخواد بزنه فکر کنه، فکر کنم یه حدیثی هم از حضرت امیر در این مورد داریم.
اما ما آدم ها اکثراً نیاز به یه مراقب داریم، به همین خاطر راه دوم اینه که یه نفر رو که همیشه یا اکثر اوقات باهامون هست بهش بسپریم که مثلاً هر وقت دیدی خواستم توی یه موقعیت حساس (از اون موقعیت هایی که شما میگی) حرف بزنم بهم نهیب بزن.
چند وقت پیش توی یه فیلم یه چیز جالبی دیدم، مربوط به چند تا بیمار روانی بود، یکیشون زود از کوره در میرفت (در حد جنون و قتل و ...)، دکترش بهش گفته بود هر وقت عصبانی شدی تا 10 بشمر بعد ر کاری میخوای بکینی بکن،این آدم هم چون مثل ماها خیلی حرف گوش کن نبود تمام اطرافیانش حواسشون بهش بود، تا عصبانی میشد میگفتن تا ده بشمر.
همین باعث میشد یادش بیاد که نباید زود دست به کار بشه و قبل اینکه به عدد ده برسه عصبانیش فروکش میکرد.
خارج شده است

سید مرتضی
مدیران سایت
کاربر فعال
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #11 : 24 فروردين 1389,ساعت 18:01:58 »

در ضمن یه چیز جالب دیگه هم به نظرم رسید، اینکه به جای خوندن کتاب در مورد دروغ و راستگویی، یه تحقیق قرآنی انجام بدیم،مثلاً بیایم دو سه روزی یه آیه رو که از لفظ دوست داشتن یا دوست نداشتن استفاده کرده، انتخاب کنیم و ببینیم خدا چه کسانی رو دوست داره و چه کسانی رو دوست نداره، اون وقت فکر کنم زودتر به نتیجه برسیم که چطور میتونیم عاشق خدا بشیم. به نظرم همینکه خدا عاشق بنده اش بشه بنده هم عاشق میشه، البته خدا الان هم به نظرم عاشق همه بنده هاشه منتها یه چیزهایی باعث شده این عشق خدا رو به خودمون نفهمیم.
خارج شده است

يا زهرا(س)
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

« پاسخ #12 : 04 مرداد 1389,ساعت 09:48:49 »

سلام آقايون خانوما
بياييد با هم حلقه بندگي رو راه بندازيم
بخدا خوبه ها
براي هممون خوبه
به دردمون ميخوره
هركي حاضره يه ياعلي بگه
خارج شده است

شهدا براي ما حمدي بخوانيد كه شما زنده ايد و ما مرده
سید مرتضی
مدیران سایت
کاربر فعال
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #13 : 10 مرداد 1389,ساعت 03:21:32 »

چون به ماه مبارک نزدیکیم با موضوعیت این ماه بریم جلو إن شاء الله، ما هستیم، یا علی ...
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :